001.jpg

Будівництво мікрорайону «Еспланада» здійснюватимуть, дотримуючись усіх вимог щодо соціальної інфраструктури.

На цьому очільник міста Олександр ЛИСЕНКО наголосив під час щопонеділкової апаратної наради, де головний архітектор проекту детального плану території між вулицею Харківською та проспектом М. Лушпи Олександр БІЛЕНКО розповів про концепцією забудови даного мікрорайону.

За словами міського голови, необхідно подбати про те, аби в цьому мікрорайоні розташовувались школа, дитячий садочок, а також парки та сквери.

«Ці вимоги мають бути дотримані архітекторами та забудовниками під час будівництва другої черги мікрорайону «Еспланада». Як мінімум, цього року ми повинні отримати проект будівництва дитячого садочка, наступного року – школи. І тут важливою є співпраця із управлінням освіти і науки», – сказав Олександр Лисенко.

Тому одразу після того, міський голова дав доручення своєму першому заступнику Володимиру ВОЙТЕНКУ, начальнику управління архітектури та містобудування Андрію КРИВЦОВУ провести нараду за участі начальника управління освіти і науки Антоніни ДАНИЛЬЧЕНКО.

Від підлеглих керманич міста чекає спільних напрацювань, які б врахували усі соціальні потреби мешканців мікрорайону «Еспланада», а головним чином освітні.