006.jpg

Під час чергового засідання члени виконавчого комітету ухвалили рішення про внесення зміни до рішення виконавчого комітету міської ради від 21 червня 2016 року № 332 «Про організацію перевезення пасажирів на постійних міських автобусних маршрутах в м. Суми».

Даним рішенням було внесено зміни до схеми руху маршруту № 25 «Добровільна – Інтернаціоналістів», спрямувавши його через ринок по вул. Інтернаціоналістів, а не вул. І. Сірка, як було до цього.

Начальник відділу транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг Сергій ЯКОВЕНКО повідомив, що з відповідною ініціативою вийшов перевізник, який обслуговує даний напрямок, пославшись на те, що по вул. І Сірка відсутній пасажиропотік.

Після обговорень, члени виконавчого комітету визначили змінений маршрут руху, а саме: маршрут № 25 «Добровільна – Інтернаціоналістів» проходитиме вул. 2-га Північна – вул. Слобідська – вул. Металургів – вул. І, Виговського –вул. Чорновола – вул. Іллінська – вул. Набережна р. Стрілки – вул. Троїцька – вул. Героїв Крут – пр-т М. Лушпи – вул. Інтернаціоналістів.

За зміненим маршрутом № 25 містяни зможуть їздити після узгодження всіх організацій процедур і обладнання департаментом інфраструктури міста необхідних зупинок.