Надрукувати
Перегляди: 1404

Серед інших нагальних питань під час щопонеділкової апаратної наради міський голова Олександр ЛИСЕНКО порушив питання ремонту фасадів будинків у центральній частині міста.

Очільник обласного центру нагадав, що напередодні Дня міста всі гарно спрацювали, подбавши про дотримання чистоти та благоустрою в місті. По деяких будинках по вул. Соборна та вул. Воскресенська департамент інфраструктури міста та орендарі приміщень відремонтували фасади будівель, але частково.

За словами начальника управління «Інспекція з благоустрою міста Суми» Руслана ГОЛОПЬОРОВА, працівники їхньої структурного підрозділу вказали, де ще треба працювати. У разі невиконання з’ясовуватимуть причини, чому не зроблено, та в межах компетенції притягатимуть до відповідальності.

Разом з тим, міський голова, говорячи про центральні вулиці, звернув увагу на приміщення навпроти пам’ятника Т.Г. Шевченку, адже воно вкрай потребує ремонту – фасад руйнується, вікна відсутні. А відтак, доручив департаменту інфраструктури міста знайти власника даного приміщення для подальшого вирішення питання.

Він також запропонував підлеглим зібрати робочу нараду щодо надання фасадам будинків в історичному центрі охайного вигляду. «Проведіть нараду, з метою покращення естетичного вигляду фасадів, розробіть окрему програму. Адже без нашої допомоги орендарі самі не зможуть забезпечити порядок», – зазначив Олександр Лисенко.