007.jpg

Обслуговуючі організації за дорученням міського голови Олександра ЛИСЕНКА, мають пришвидшити роботу з підготовки житлового фонду до опалювального сезону.

Про це зранку йшлось під час апаратної наради при міському голові. Олександр Лисенко поцікавився про те, як триває підготовка до опалювального сезону.

За словами заступника директора Дирекції «Котельня Північного промвузла» Ірини РИБАЛЬЧЕНКО, наразі акти готовності видані по 82 будинках (31% від загальної їх кількості), але роботи з даного напрямку активно ведуться.

Що ж до ТОВ «Сумитеплоенерго», то з їхньою інформацією міський голова ознайомиться в робочому порядку. Оскільки під час апаратної наради представники цієї теплопостачальної організацією були відсутні.

Більш детально на цьому питанні зупинився директор департаменту інфраструктури міста Григорій ЯРЕМЕНКО, який повідомив, що є ті обслуговуючі організації, хто найкраще справляються з підготовкою житлових будинків до подачі тепла,, але є й ті, хто пасе задніх. Серед таких ТОВ «КК «ДОМКОМ СУМИ» і ТОВ «КЕРУЮЧА КОМПАНІЯ «СУМИТЕХНОБУДСЕРВІС».

З огляду на це міський голова звернувся керівників останніх: «Наступну апаратну нараду починаємо з вашої доповіді про стан готовності до опалювального періоду. Звітуватимете про зроблене протягом поточного тижня. Необхідно виклатись на повну, аби в потрібний час у нас не виникло проблем із включенням опалення в квартирах городян».

Тримати на контролі виконання поставлених завдань Олександр Лисенко доручив директору департаменту інфраструктури міста.