Надрукувати
Перегляди: 1195

Сумська міська рада внесла зміни до доповнення до міського бюджету на 2018 рік. Відповідне рішення було ухвалене на позачерговій сесії 29 серпня.

Обсяг дохідної частини міського бюджету становить 3 474,6 млн грн., який збільшено на суму 46,6 млн грн. (загальний фонд – 45,4 млн грн., спеціальний фонд – 1,2 млн гривень). Таке збільшення досягнуто завдяки фактичному перевиконанню доходів міського бюджету станом на 1 серпня поточного року, врахованих у розписі на січень-липень 2018 року.

Також зменшено на суму 1,4 млн грн. за рахунок зменшення обсягу субвенції з державного бюджету на виплату допомоги сім'ям з дітьми, малозабезпеченим сім'ям, особам, які не мають права на пенсію, особам з інвалідністю, дітям з інвалідністю, тимчасової державної допомоги дітям, тимчасової державної соціальної допомоги непрацюючій особі, яка досягла загального пенсійного віку, але не набула права на пенсійну виплату, допомоги по догляду за особами з інвалідністю І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу, компенсаційної виплати непрацюючій працездатній особі, яка доглядає за особою з інвалідністю I групи, а також за особою, яка досягла 80-річного віку.

Що стосується видаткової частини міського бюджету, то обсяг коштів (46,6 млн грн.) від перевиконання доходів спрямовано на:

- оплату праці з нарахуваннями – 3,5 млн грн. (на підвищення посадових окладів педагогічних працівників шкіл – 3 млн грн.);

- оплату енергоносіїв – 6,6 млн грн.;

- інші напрямки – 36,5 млн грн., а саме:

В межах загального обсягу видатків міського бюджету здійснено перерозподіл видатків на:

Зменшено відповідно на 1,4 млн грн. обсяг видатків міського бюджету за рахунок зменшення субвенції з державного бюджету на вищевказані цілі.