001.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО нагадав компаніям, які займаються організацією збирання, вивезення твердих побутових, великогабаритних та ремонтних відходів, що утворюються на території Сум, на необхідності тримання сміттєвих майданчиків у чистоті.

На цьому очільник Сум наголосив під час щопонеділкової апаратної наради та дав доручення своєму заступнику Олександру ЖУРБІ здійснити об’їзд містом та перевірити всі контейнерні майданчики.

Олександр Лисенко зауважив: «Протягом цього тижня ми маємо з’ясувати проблеми, через які сміттєві компанії не в змозі якісно їх прибирати. Разом із тим маємо знайти і шляхи вирішення даного питання, аби сумчани не відчували дискомфорту через неналежний санітарний стан сміттєвих майданчиків».

Принагідно керманич міста підкреслив, що компанії, які займаються організацією збирання, вивезення твердих побутових, великогабаритних та ремонтних відходів, що утворюються на території Сум, повинні дотримуватись умов договору і не чекати вказівки від міського голови навести лад на сміттєвих майданчиків.