006.jpg

Обслуговуючі організації міста пришвидшують роботу з підготовки житлового фонду міста до опалювального періоду.

Про це сьогодні під час апаратної наради повідомили представники теплопостачальних організацій міста.

За словами заступника директора Дирекції «Котельня Північного промвузла» Ірини РИБАЛЬЧЕНКО, наразі роботи виконано на 20%. Найкраще працюють КП «Сумижилкомсервіс», ТОВ «ФОРЕКС ПЛЮС».

Дещо краща ситуація в зоні обслуговування ТОВ «Сумитеплоенерго».

Як повідомила заступник директора ТОВ «Сумитеплоенерго» Надія ПОКУТНЯ, роботи з підготовки житлових будинків до опалювального сезону минулого тижня значно пришвидшили КП «Сумитеплоенергоцентраль», ПРБП «Рембуд», ТОВ «КК»ДОМКОМ СУМИ» та КП «Сумижилкомсервіс». Загалом роботи виконано на 50%.

Проте разом із тим Надія Покутня зосередила увагу на складнощах, які виникають при підготовці до опалювального періоду будинків, де створені ОСББ.

«Всім головам ОСББ ми розіслали повідомлення про те, що у разі не підготовки житлових будинків до опалювального сезону, ми не матимемо юридичного права подавати теплоносій», – сказала заступник директора ТОВ «Сумитеплоенерго».

З огляду на це міський голова Олександр ЛИСЕНКО дав доручення своєму заступнику Олександру ЖУРБІ та директору департаменту інфраструктури міста Григорію ЯРЕМЕНКУ протягом поточного тижні провести відповідну розяснювальну роботу із головами ОСББ

«Ви бачите, що ситуація із обслуговуючими організаціями щодо підготовки житлового фонду до опалювального сезону значно покращилась. Планомірна робота має вестись і в ОСББ. Тому контролюйте це питання», – наголосив міський голова.