0010.jpg

Відділ охорони здоров’я інформує про виконані минулого тижня у лікувально-профілактичних закладах міста ремонтні роботи.

У міській клінічній лікарні № 1 проводили ремонт сходів стаціонарного корпусу, ортопедично-травматологічного відділення № 2, ремонт пульмонологічного, неврологічного та гінекологічного відділень.

У міській клінічній лікарні № 5 займались ремонтом кабінету поліклініки та приміщень архіву.

Разом з тим, у міській клінічній лікарні № 4 капітально ремонтували харчоблок, овочесховище та ліфт у поліклінічному відділенні № 1.

У міській дитячій клінічній лікарні Святої Зінаїди ремонтували приймальне відділення для інфекційних хворих та приміщення стаціонару (корпус А) по вул. Троїцька, 28, отоларингологічне відділення, фасад дитячої поліклініки № 2 по вул. Сірка, 3 та проводили роботи по заміні дверних та віконних блоків у дитячій поліклініці № 1 по вул. Праці, 3. Також продовжували роботи з капітального ремонту актової зали дитячої лікарні по вул. Троїцька, 28, роботи по капітальному ремонту фасадів будівлі дитячої лікарні (корпус А2) та роботи по ремонту фасадів (заміні віконних блоків) будівлі дитячої лікарні (корпус А).

Разом з тим, у міському клінічному пологовому будинку Пресвятої Діви Марії проводився ремонт переходу між жіночою консультацією та акушерським корпусом.

У Центрі первинної медико-санітарної допомоги № 1 продовжували поточні ремонти кабінетів.