007.jpg

Оперативний відділ «Служба 15-80» повідомляє містян про відсутність гарячої води у зв’язку з гідравлічними випробуваннями.

Відсьогодні ТОВ «Сумитеплоенерго» розпочинає восьмий етап гідравлічних випробувань теплових мереж підвищеним тиском, через що абоненти ТЕЦ будуть відключені від гарячого водопостачання.

Із 13 по 23 серпня гідравлічні випробування проводитимуться по магістралі № 4, у зв’язку з цим гаряче водопостачання припинено в житлових будинках по вул. Кондратьєва, 4, 6, 8, 46; вул. Петропавлівська, 76, 101, 109, 117, 127; вул. З.Космодем’янської, 10; вул. Шишкарівська, 2, 2а, 15; вул. Береста, 3, 5.

Окрім того відновлено гаряче водопостачання від котельні по вул. Нахімова, 30 (всього десять будинків), де гідравлічні випробування проводились згідно з графіком з 9 липня.

ТОВ «Сумитеплоенерго» продовжують роботи по виявленню та ліквідації поривів на інженерних теплових мережах та технологічному обладнанні котелень по вул. Білопільський шлях та пров. Березовий.

Оперативний відділ «Служба 15-80» цілодобово працює з ТОВ «Сумитеплоенерго» та контролює пориви на підземних інженерних мережах, що можуть виникати під час гідровипробувань, а також проводить роз’яснювальну та інформаційну роботу з населенням міста.