007.jpg

В. о. міського голови Володимир ВОЙТЕНКО порушив під час апаратної наради питання благоустрою територій, прилеглих до закладів торгівлі та побутового обслуговування.

Він наголосив на доцільності облаштування місць біля таких закладів у форматі співфінансування: за рахунок коштів міського бюджету та підприємців. За словами начальника управління «Інспекція з благоустрою міста Суми» Руслана ГОЛОПЬОРОВА, наразі серед підприємців ведеться активна робота з цього питання.

Зокрема, нещодавно управлінням було надано дозвіл на замощення тротуарною плиткою ділянки по вул. 1-ша Набережна річки Стрілки, 10А. Близько 1000 м2 тротуарного покриття за власний кошт замінить підприємець Расул ІСМАІЛОВ.

«Вимоги до впорядкування територій, прилеглих до закладів підприємництва до всіх однакові. Кожен повинен розуміти свою відповідальність по відношенню до міста. Така ініціатива має бути прикладом для інших підприємців», – зауважив Володимир Войтенко.

Принагідно він зазначив, що до нього звернулись підприємці, які готові брати участь у проекті з облаштування тротуару по вул. Козацький Вал. І наголосив, що без спільного фінансування роботи не проводитимуться, адже це питання ставлення до свого закладу, до людей, і до міста.

Володимир Войтенко доручив керівникам відповідальних за даний напрямок структурних підрозділів зібрати нараду з цього приводу і продовжувати роботу у напрямку налагодження співпраці.