001.jpg

Керівництво міста зустрілось з головами квартальних комітетів, аби обговорити низку важливих питань.

На зустрічі були присутні заступник міського голови Олександр ЖУРБА, начальник управління координації комунікацій департаменту інфраструктури міста Віктор ПАВЛЕНКО, а також представники поліції.  

Звертаючись до міських посадовців, голови квартальних комітетів прохали збільшити фінансування робіт у приватному секторі. Зокрема, мова йшла про розширення списку ремонту дорожнього покриття, який запланували на цей рік.

Голова Ради голів квартальних комітетів Любов НІКОНОРОВА, зазначила, що торік у приватнмоу секторі було зроблено чимало. Зокрема коштом міського бюджету на деяких вулицях поновили освітлення, відремонтували низку доріг.

«Цього ж року обсяги робіт значно зменшились. І з тих пропозицій, які ми надавали при формуванні титульних списків на ремонт доріг у поточному році, врахували не всі. Цю ситуацію потрібно змінювати, адже стан дорожнього покриття у приватному секторі є вкрай незадовільним», – наголосила Любов Ніконорова.

Вона та її колеги закликали керівництво міста включити ще декілька об’єктів приватного сектору до титульних списків ремонту доріг.

Заступник міського голови Олександр Журба пояснив, що минулоріч на приватний сектор виділялись кошти в розмірі 20% від загальної суми, яка була передбачена у департаменті інфраструктури міста на ремонт тротуарів та відновлення освітлення.

«Нині ж такої можливості немає. Як тільки-но буде перерозподіл вільного залишку, то всі ваші пропозиції обов’язково будуть враховані», – сказав посадовець.

Потому голови квартальних комітетів звернулись до патрульної поліції.

Зокрема, просили більш прискіпливо забезпечувати публічний порядок у приватному секторі.