0010.jpg

Відділ охорони здоров’я інформує про виконані минулого тижня у лікувально-профілактичних закладах міста ремонтні роботи.

У міській клінічній лікарні № 1 продовжували ремонт сходів стаціонарного корпусу, операційного блоку, ортопедично-травматологічного відділення № 2, замінювали вікна у стаціонарному корпусі, розпочали ремонт пульмонологічного та гінекологічного відділень.

У міській клінічній лікарні № 4 капітально ремонтували харчоблок, розпочали капітальний ремонт овочесховища.

У міській клінічній лікарні № 5 ремонтували відділення мікрохірургії ока, відділення реанімації.

У міській дитячій клінічній лікарні Святої Зінаїди займались ремонтом приймального відділення для інфекційних хворих по вул. Троїцькій, отоларингологічного відділення, ремонтом покрівлі стаціонару (корпус А), ремонтом фасаду дитячої поліклініки № 2 по вул. Сірка, заміною дверних та віконних блоків у дитячій поліклініці № 1 по вул. Праці, розпочали підрядні роботи з капітального ремонту актової зали дитячої лікарні по вул. Троїцькій, роботи з капітального ремонту фасадів будівлі дитячої лікарні (корпус А 2) та роботи з ремонту фасадів (заміна віконних блоків) будівлі дитячої лікарні (корпус А).

У міському клінічному пологовому будинку Пресвятої Діви Марії доробляли ремонт холу на першому поверху та кабінету жіночої консультації, замінили віконні блоки у жіночій консультації.