003.jpg

КП «Міськводоканал» декілька днів, 4-6 липня, проводитиме планову профілактичну промивку водопровідних мереж басейну Ново-Оболонського водозабору.

Аби не створювати незручності споживачам, очищення водогонів від осаду виконуватиметься у нічний час у два етапи.

Перший етап промивки проведуть у ніч із 4 на 5 липня. Промивка водопровідних мереж виконуватиметься в районі вул. Г. Кондратьєва, вул. Гамалія, вул. Петропавлівської, вул. Сергія Лазо, району Тимірязівки та прилеглих до них вулиць.

Другий етап промивки – у ніч із 5 на 6 липня. У зону виконання санітарно-технічних робіт потраплять вул. Г. Кондратьєва, вул. Петропавлівська, вул. 20 років Перемоги, вул. Першотравнева, вул. Роменська, район Тимірязівки та прилеглі до них вулиці.

КП «Міськводоканал» звертає увагу містян, що під час здійснення промивки в оселях вищезазначених вулиць вода буде відсутня. А вдень 5 та 6 липня подаватиметься з пониженим тиском.

Після завершення промивки мереж вода в оселях мешканців зазначених вулиць не матиме запаху хлору, проте може бути каламутною. У цьому випадку перед застосуванням її необхідно буде спустити. Якщо візуально вода буде прозорою, користуватися нею цілком безпечно.

На підприємстві зазначають, що промивка – це обов’язкові профілактичні заходи, необхідні для того, щоб очистити водопровідні труби від осаду.