0012.jpg

КП «Міськводоканал» декілька днів, 21-23 червня, здійснюватиме планову промивку водопровідних мереж басейну Пришибського водозабору.

Аби не створювати незручності споживачам, роботи проводитимуть вночі у два етапи.

Перший етап промивки проведуть у ніч із 21 на 22 червня. Промивка водопровідних мереж виконуватиметься в районі вул. Римського-Корсакова, вул. Охтирської, вул. М. Вовчок, вул. Санаторної, вул. Ювілейної, вул. Карбишева та вул. С. Табали (Сєвєра).

Другий етап промивки – у ніч із 22 на 23 червня. У зону виконання санітарно-технічних робіт потраплять вул. Прокоф’єва, вул. СКД, вул. С. Табали (Сєвєра), вул. Даргомижського, частина вул. Харківської.

Водоканалівці звертають увагу містян, що під час здійснення промивки вода в будинках вищезазначених вулиць буде відсутня. А вдень 22 та 23 червня подаватиметься з пониженим тиском.

Після завершення промивки мереж вода в оселях мешканців зазначених вулиць не матиме запаху хлору, проте може бути каламутною. У цьому випадку перед застосуванням її необхідно буде спустити.

Якщо візуально вода буде прозорою, користуватися нею цілком безпечно.

На підприємстві зазначають, що промивка – це обов’язкові профілактичні заходи, необхідні для того, щоб очистити водопровідні труби від осаду.

Промивка водогонів вищезазначених вулиць здійснюється після промивки та дезінфекції резервуарів чистої води Пришибського водозабору.