007.jpg

Конкурсна комісія з призначення управителя багатоквартирного будинку в м. Суми відновила свою роботу.

І сьогодні провела чергове засідання.

Як повідомив начальник правового управління Олег ЧАЙЧЕНКО, комісія продовжить працювати згідно з рішенням Харківського апеляційного суду, який зняв заборону на проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку.

У звязку із цим, зазначив заступник міського голови Олександр ЖУРБА, члени комісії сьогодні мали визначитись щодо подальшої своєї роботи.

«За той час, поки ми не працювали, на сайті Мінрегіону з’явились нову документи, які регламентують проведення даного конкурсу. Потрібен час, аби їх опрацювати, аби конкурс відбувся як найшвидше та належним чином», – сказав заступник міського голови.

Також Олександр Журба наголосив, що триває прийом пропозицій до конкурсної документації для проведення конкурсу з призначення кправителя багатоквартирного будинку. Надавати їх можна до 21 червня поточного року на поштову адресу: 40030, м. Суми, майдан Незалежності, 2, каб. № 70, № 72; на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Більш детальну інформацію щодо участі у конкурсі можна отримати за тел.: 70-06-31, 70-06-30, 70-05-90.