004.jpg

У Сумах тривають роботи з ремонту Меморіалу загиблим воїнам-інтернаціоналістам, які планують завершити до кінця липня.

Про це під час щопонеділкової апаратної наради при міському голові повідомив директор департаменту інфраструктури міста Григорій ЯРЕМЕНКО.

За його словами, договір з підрядною організацією вже укладений і роботи на даному об’єкті тривають, а закінчити їх планують до 30 липня поточного року.

Аби ж пам’ятник афганцям був відремонтований якісно і там завжди був порядок, міський голова Олександр ЛИСЕНКО доручив директору КП «Зеленбуд» Володимиру ЛАВРИКУ, котрий також є головою Спілки ветеранів АТО Сумської області, тримати об’єкт у полі зору: «Цей сквер закріплений за вашим підприємством. Прошу, аби ви його прибирали і аби ми потім не червоніли перед воїнами-афганцями. Там одразу не можна було класти мармурові плити на цеглу, вона набралась водою і все почало руйнуватись. Тому мармурові плити потрібно класти лише на бетонну основу. Я прошу, аби ви також брали в процесі ремонту активну участь і, якщо щось відбуватиметься не так, як потрібно, будь-ласка, одразу про це повідомляйте».

Таке ж доручення від міського голови отримав і начальник управління капітального будівництва та дорожнього Віталій ШИЛОВ.