005.jpg

Управління освіти і науки проводять конкурс на заміщення вакантної посади директора Інклюзивно-ресурсного центру № 1.

Кандидати повинні мати громадянство України, повну вищу освіту за спеціальністю «Спеціальна освіта», «Корекційна освіта», «Дефектологія», «Психологія», стаж педагогічної роботи не менше трьох років, вільно володіти державною мовою та на високому рівні володіти інформаційно-комунікаційними технологіями, а також мати високі моральні якості та стан здоров’я, що дозволяє виконувати професійні обов’язки.

Для участі в конкурсному відборі необхідно подати наступний перелік документів: мотиваційний лист; перспективний план розвитку Центру; рекомендаційні листи (у тому числі із останнього місця роботи); особистий листок по обліку кадрів, фото 3х4 (4 шт.); копію диплома про освіту; копію паспорта; копію трудової книжки; заяву про згоду на обробку персональних даних; медичні довідки про проходження профілактичного наркологічного огляду та про проходження психіатричного огляду.

Сам конкурсний відбір проводитиметься у п’ять етапів:

  • подання претендентом документів, що підтверджують відповідність кваліфікаційним вимогам;
  • подання претендентом мотиваційного листа і перспективного плану розвитку Центру та проведення ним відкритої публічної презентації;
  • поданні претендентом рекомендаційних листів (у тому числі із останнього місця роботи);
  • перевірка на знання чинного законодавства України;
  • вивченні конкурсною комісією поданих документів, мотиваційного листа, перспективного плану розвитку Центру, рекомендаційних листів.
Умови оплати праці здійснюються відповідно до умов Контракту згідно з чинним законодавством України.
 
Термін подачі документів: з 30 травня по 19 червня включно.
 
Пакет документів для участі в конкурсі треба подавати за адресою: м. Суми, вул. Харківська, 35, 4 поверх, каб. 405, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Додаткову інформацію про проведення конкурсного відбору можна отримати у спеціаліста І категорії управління освіти і науки Ірини РАДЧЕНКО за тел.: 32-80-66 та спеціаліста І категорії – юрисконсульта Світлани СТЕЦЕНКо за тел.: 32-72-63.