005.jpg

У п’ятницю, суботу та неділю, 18, 19 та 20 травня, у Сумах обмежать рух транспорту деякими вулицями у зв’язку із проведенням масових заходів.

Відповідні розпорядження підписав міський голова Олександр ЛИСЕНКО.

Тож у п’ятницю у зв’язку із проведенням масових заходів з нагоди 10-ої річниці з дня створення військової частини А 1476 Управління патрульної поліції в Сумській області з 13:30 до 14:30 обмежить рух транспорту по вул. Г. Кондратьєва від перехрестя «вул. Г. Кондратьєва – вул. Гамалія» до перехрестя «вул. Г. Кондратьєва – провулок Академічний», а з 11:00 до 18:00 – Покровською площею (зі сторони Театральної площі) від перехрестя «вул. Г. Кондратьєва – Покровська площа» до перехрестя «вул. Гагаріна – Покровська площа».

У суботу у Сумах проходитимуть масові заходи з нагоди Дня Європи та урочисті заходи з нагоди складання особовим складом Національної гвардії України військової присяги.

У зв’язку із цим з 6:00 до 16:00 рух транспорту обмежать по вул. Луговій від перехрестя «вул. 1-а Набережна річки Стрілки – вул. Лугова» до перехрестя «вул. Лугова – вул. Ярослава Мудрого», а 9:00 до 12:00 – по вул. Г. Кондратьєва від перехрестя «вул. Г. Кондратьєва – вул. 20 років Перемоги» до перехрестя «вул. Г. Кондратьєва – провулок О. Береста».

Під час проведення відкритого весняного чемпіонату України з велосипедного спорту, який проходитиме в Сумах цієї неділі, Управління патрульної поліції в Сумській області обмежить рух транспорту з 9:00 до 14:00 по вул. Героїв Сумщини та вул. Набережній р. Сумки від перехрестя «Покровська площа – вул. Героїв Сумщини – вул. Гагаріна» до перехрестя «вул. Набережна р. Сумки – вул. Кооперативна – вул. Воскресенська» з одночасним обмеженням виїзду транспорту на вул. Героїв Сумщини та вул. Набережна р. Сумка з вул. Троїцької та з пр-ту Шевченка.