004.jpg

У четвер, 11 січня, заступник міського голови Олександр ЖУРБА провів особистий прийом громадян.

До посадовця звернулись сім заявників.

Деякі звернення, які надійшли від сумчан, стосувались компетенції департаменту інфраструктури міста.

Тож Олександр Журба доручив керівнику цього структурного підрозділу Григорію ЯРЕМЕНКУ опрацювати такі питання: включення до списку капітального ремонту на 2018 рік системи гарячого водопостачання в житловому будинку № 13 А по вул. Металургів, облаштування перилами пішохідну частину з вул. Білопільський шлях на вул. 8 Березня, передбачення модернізації ліфтів в будинку № 31 по вул. Харківській та проведення експертизи фасаду цього будинку, комісійного обстеження покрівлі в будинку № 65/1 по вул. Водна.

Окрім того, за дорученням заступника міського голови, фахівці департаменту інфраструктури міста та ТОВ «Сумитеплоенерго» мають комісійно обстежити систему теплопостачання в будинку № 114 по вул. Харківській, привести у відповідність до санітарних норм температуру у квартирі заявниці та зробити ремонт системи гарячого водопостачання.

Директору КП «Міськводоканал» Анатолію САГАЧУ Олександр Журба доручив видати технічні умови для встановлення квартирного лічильника холодної води у квартирі заявника, що мешкає у будинку № 34 по вул. Харківській.

А директор департаменту соціального захисту населення Тетяна МАСІК отримала завдання опрацювати питання щодо отримання одним із заявників грошової допомоги та житлової субсидії.