002.jpg

Секретар міської ради Андрій БАРАНОВ і перший заступник міського голови Володимир ВОЙТЕНКО провели особисті прийоми громадян.

Секретар міської ради Андрій Баранов спілкувався з сумчанами у п’ятницю, 22 грудня.

До нього звернулись двоє сумчан.

Житель буд. № 5 по пров. Інститутський порушив одразу кілька запитань. Перше стосувалось встановлення роторного лічильника, на що очільник депутатського корпусу доручив департаменту інфраструктури міста тримати питання на контролі. Також містянин попросив збільшити кількість транспорту на маршруті № 58А. З даного питання запитувачу має надати відповідь відділ транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг. Ще він поскаржився на халатне ставлення до своєї роботи працівників ТОВ «КК «Домком». На це Андрій Баранов дав доручення департаменту інфраструктури міста провести роз’яснювальну роботу з працівниками обслуговуючої організації щодо поведінки та якості надання послуг, а обслуговуючій організації виконати необхідні роботи у будинку.

Інша запитувачка прийшла до секретаря міської ради з питаннями оренди приміщення під розміщення Центру реабілітації інвалідів-візочників та надання безкоштовних рецептів у лікарні № 5. Перше Андрій Баранов направив до департаменту соціального захисту населення, друге ¬ відділу охорони здоров’я.

Перший заступник міського голови Володимир Войтенко проводив прийом громадян у понеділок, 26 грудня.

До посадовця надійшло три звернення.

У них ішлось про ремонти доріг у пров. Чайковського, пров. Огарьова, пров. Стадіонний. Володимир Войтенко доручив управлінню капітального будівництва та дорожнього господарства розібратись у питаннях і надати запитувачам відповіді. Паралельно один із них попросив посадовця посприяти у вирішенні проблеми підтоплення будинку у пров. Огарьова. Це звернення перший заступник міського голови спрямував для розгляду до департаменту інфраструктури міста.