006.jpg

У вівторок, 19 грудня, заступник міського голови Олександр ЖУРБА провів особистий прийом громадян.

До Олександра Журби звернулися сім сумчан, переважна більшість яких просили сприяння у проведені різного роду ремонтних робіт.

Серед таких: капітальний ремонт водостічних труб та ремонт вікон у під'їзді в житловому буд. № 68 по вул. Я Мудрого; ремонт (відновлення до попереднього стану) димовентиляційних каналів у буд. № 20 по вул. Г. Чибісова; реконструкція електромереж буд. № 26 по вул. Супруна; капітальний ремонт водозливної системи у буд. № 6 по вул. І. Дерев'янка; усунення підвищеного шуму в системі опалення по стояку в квартирі заявниці у буд. № 15 по вул. Ремісничій.

Даними зверненнями за дорученням заступника міського голови займуться департамент інфраструктури міста та відповідні обслуговуючі організації.

Ще одна сумчанка звернулася з проханням вжити заходів щодо відведення ґрунтових вод з підвалу житлового буд. № 15 по просп. М. Лушпи та проведення капітального ремонту ліфта у IV під'їзді цього ж будинку. Ці питання опрацюють департамент інфраструктури міста та КП «Сумитеплоенергоцентраль».

Також департамент інфраструктури міста, ПАТ «Сумигаз» і ТОВ «Форекс плюс» мають перевірити виток газу з мережі та надати роз’яснення щодо трубопроводу газопостачання мешканцю буд. № 31 по вул. Ремісничій, який звернувся з проханням провести реконструкцію трубопроводу газопостачання, що проходить через його квартиру.

Заступник міського голови й надалі триматиме на контролі вирішення кожного з порушених сумчанами питань.