004.jpg

У вівторок, 21 листопада, перший заступник міського голови Володимир ВОЙТЕНКО провів особистий прийом громадян.

Цього дня до посадовця звернулись вісім заявників, п’ятеро з яких отримали роз’яснення щодо озвучених ними питань безпосередньо під час особистого прийому.

Ще троє просили Володимира Войтенка допомогти у вирішенні наступних проблем: визначення балансоутримувача опор зовнішнього освітлення вдовж озера Чеха та їх утилізація; прийняття до комунальної власності житлового будинку № 23 по вул. Нестерова; проведення неякісного ремонту дороги по вул. Г. Кондратьєва.

За дорученням першого заступника міського голови перші два звернення опрацюють у департаменті інфраструктури міста та департаменті забезпечення ресурсних платежів. Тут мають комісійно обстежити опори зовнішнього освітлення вдовж озера Чеха та надати дозвіл на їх демонтаж.

Що ж стосується прийняття до комунальної власності житлового будинку № 23 по вул. Нестерова у цих двох структурних підрозділах повинні повідомити заявника про результат обстеження даного об’єкту.

Так само обстежити дорогу по вул. Г. Кондратьєва, на ремонт якої скаржився заявник, мають і в управлінні капітального будівництва та дорожнього господарства. Потому структурний підрозділ має надати пропозиції по ремонту на наступний рік.