0010.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО і його заступник Ольга ВОЛОШИНА провели особисті прийоми громадян.

Олександр Лисенко зустрівся із сумчанами наприкінці минулого тижня, у четвер, 2 листопада. До очільника міста звернулися вісім сумчан.

Зокрема, піднімалися такі питання: проведення робіт по утепленню технічного поверху будинку по вул. Прокоф’єва, 24 Б; проведення капітального ремонту (заміни) водонагрівачів внутришньобудинкової системи гарячого водопостачання і встановлення циркуляційного насоса в будинку по вул. Горького, 28/1; безкоштовне встановлення приладу обліку газового постачання в квартирі заявника в будинку по вул. І. Сірка, 15; щодо перевірки законності будівельних робіт в житловому будинку по вул. Соборній, 27. За даними зверненнями мають вжити заходів департамент інфраструктури, управління державного архітектурно-будівельного контролю, департамент соціального захисту населення та управління капітального будівництва та дорожнього господарства.

Управлінню архітектури та містобудування разом з правовим управлінням Олександр Лисенко доручив надати інформацію по обґрунтуванню ситуації щодо продовження терміну дії дозволу на розміщення МАФів, яке озвучив мешканець будинку по вул. СКД, 18.

Один сумчанин звернувся з проханням відремонтувати прибудинкову дорогу по пр-ту М. Лушпи, 14. Це питання буде опрацьовувати управління капітального будівництва та дорожнього господарства.

Департамент забезпечення ресурсних платежів має опрацювати питання, яке озвучила інша мешканка, а саме надання допомоги в оформленні документів на земельну ділянку по вул. Комунарів, 35.

Секретар міської ради Андрій БАРАНОВ разом із департаментом фінансів, економіки та інвестицій мають розібратися в питанні надання матеріальної допомоги на лікування та можливості забезпечення ліками мешканця в будинку по вул. Інтернаціоналістів, 61 Б.

До Ольги Волошиної на особистий прийом у понеділок, 6 листопада, завітала одна сумчанка. Вона звернулася з питанням щодо демонтажу встановленого козирку над входом до магазину «Центр Електрики».

Заступник міського голови доручила опрацювати дане питання управлінню архітектури та містобудування та управлінню «Інспекція з благоустрою міста Суми».

Керівники й надалі триматимуть на контролі вирішення порушених сумчанами питань.