0012.jpg

У четвер, 21 вересня, заступник міського голова Олександр ЖУРБА провів особистий прийом громадян.

До посадовця звернулося 10 заявників. Двоє сумчан просили Олександра Журбу посприяти у вирішення питання щодо проведення ремонту покрівлі у житлових будинках по вул. Г. Кондратьєва, 165 та вул. Засумській, 16/5.

Заступник міського голови доручив директору департаменту інфраструктури міста Григорію ЯРЕМЕНКУ негайно виготовити проектно-кошторисну документацію на ці об’єкти та вирішити питання.

Окрім того, керівник даного структурного підрозділу повинен взяти під особистий контроль: перевірку виконання тарифу ТОВ «ФОРЕКС ПЛЮС», яке обслуговує будинок по вул. Металургів, 3; підготовку до опалювального періоду згідно з актом ТОВ «Сумитеплоенерго» будинок по вул. О. Аніщенко, 1 та перевірити роботу запірної арматури в теплопункті за цією адресою; виконання ремонту ліфту в першому під’їзді будинку по вул. Іллінській, 52/1 та проведення тут обстеження гарячого водопостачання у вечірній час за цією адресою; вирішення питання по відновленню належної циркуляції гарячого водопостачання у будинку по вул. Супруна, 12/1 та перевірку якості надання цієї послуги; виконання ремонту стиків, системи водовідведення у будинку по вул. Романа Атаманюка та перевірити виконання тарифу; перевірку роботи обслуговуючої організації по пл. Пришибській, 15/1 та розглянути можливість проведення капітального ремонту покрівлі у цьому будинку.

Ще одна сумчанка звернулася щодо відлову бродячих тварин на прибудинковій території по вул. СКД, 22. Цим питанням буде займатися директор КП «Центр догляду за тваринами» Володимир РУДЕНКО. Заступник міського голови дав йому для цього час до 2 жовтня.