001.jpg

У четвер, 31 серпня, з ініціативи міського голови Олександра ЛИСЕНКА у сесійній залі Будинку відбулась урочиста зустріч депутатів перших скликань.

Її приурочили до Дня міста.

Як наголосив міський голова Олександр Лисенко, «колишніх депутатів не буває», а досвід людей, які працювали на громаду та на благо розвитку міста у різні часи, сьогодні, як ніколи, може стати у нагоді.

На початку зустрічі присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять колег, котрі вже пішли з життя.

Потому депутати попередніх скликань, переважно І та ІІІ, мали змогу поспілкуватися та обмінятися враженнями про значення та наслідки реформ і подій, що зараз відбуваються в Україні.

У своїх виступах вони висловлювали власне бачення розвитку місцевого самоврядування, наголошуючи на проблемах, з якими доводиться стикатися органам влади у своїй роботі. Разом з тим, звертали увагу міського голови на важливості розвитку місцевої інфраструктури, покращенні надання якісних послуг населенню.

У свою чергу, Олександр Лисенко закликав присутніх передавати досвід роботи у громадах, запросив їх до участі у сесіях міської ради, у засіданнях постійних комісій.

Кожен із запрошених,  які своєю працею та активною громадянською позицією довели відданість громаді, отримали на згадку про зустріч символічні подарунки.

«Ваш багаторічний досвід, небайдужість до того, що відбувається у Сумах – є Вашою допомогою і вагомим внеском у підвищення добробуту сумчан. Зичу Вам здоров’я та дякую всім за Ваші починання, за все те, що Ви зробили для розбудови міста», – наголосив очільник обласного центру.

Підсумовуючи результати неформальної зустрічі, Олександр Лисенко наголосив на важливості такого спілкування. Зі свого боку, учасники зібрання подякували міському голові за увагу до них та можливість передати свої думки та бачення розвитку міста.

На завершення присутні зробили спільне фото на пам’ять.