007.jpg

Віто та Валентино!

 Від імені Сумської міської ради, виконавчого комітету, себе особисто та усієї сумської громади вітаю вас з подвійним святом – блискучою перемогою в естафеті на етапі Кубка світу з біатлону та ювілейним Днем народження!

Сумчани горді, що мають таких землячок, олімпійських чемпіонок, беззаперечних лідерів у великому спорті. Адже завдяки вашим спортивним звитягам про Суми та Сумщину знає весь світ. І коли ви сходите на п’єдестал пошани, разом з вами радіє кожна сумська родина. Тож вдячна громада не випадково присвоїла вам найвищу відзнаку – звання «Почесний громадянин міста».

Ви – цвіт української нації і ваш вагомий внесок у розвиток вітчизняного спорту важко переоцінити.

 

Віддаючи свої сили та майстерність задля підвищення міжнародного іміджу нашої країни та міста, можете бути певними, що міська влада і я особисто докладемо усіх зусиль, аби підтримати вас у створенні належних умов для тренувань та відпочинку, розвитку спортивної інфраструктури.

Шлях до медалей є важким та тернистим, але ви своїм прикладом надихаєте молодих спортсменів не лише в нашому місті, але й по всій Україні, бути схожими на вас. Дякуємо вам за те, що завжди готові поділитися своїм досвідом та вміннями з підростаючим поколінням юних біатлоністів.

Від щирого серця бажаю вам бути міцними та здоровими. Нехай на стартах з вами завжди будуть швидкість та влучність, а на фінішах – перемоги та медалі.

Залишайтеся такими ж чарівними та щирими. Зичу вам простого жіночого щастя, а в родинах – миру та затишку.

І разом – до нових перемог!

З повагою

Сумський міський голова                                                                     Олександр Лисенко