006.jpg

 22 травня у загальноосвітній школі №5 відбулася зустріч представників поліції, депутатів та голів квартальних комітетів.

Ініціювали таку у міському відділі поліції. Правоохоронці акцентували увагу на питанні профілактики девіантної поведінки молоді. Співробітники поліції наголосили, що задля попередження правопорушень, підтримки громадського порядку необхідно активізувати роз’яснювальну роботу серед мешканців. Співпрацювати у цьому мають і голови квартальних комітетів та представники депутатського корпусу. Тож присутні обговорили найближчі кроки на шляху такої співпраці.

Ще однією темою зустрічі стала і реалізація двох проектів громадського бюджету, які були підтримані мешканцями у минулому році. Нагадаємо, що це реконструкція стадіону біля школи, який має сприяти поширенню здорового способу життя місцевих жителів, та очищення і благоустрій озера (гідрокар’єру) – облаштування зони відпочинку та дозвілля.

Депутат міської ради, директор школи Борис БОГОДУШКО та депутат обласної ради Віра МОТРЕЧКО впевнені, що це не лише створить комфортні умови для проживання у одній з мальовничих околиць обласного центру, а й сприятиме зміцненню місцевої громади, залученню мешканців до управління своїм мікрорайоном.

Тож спільно з квартальними обговорили питання моніторингу реалізації проектів, співпраці з департаментом інфраструктури та управлінням капітального будівництва і дорожнього господарства. Наразі по обом проектам розроблено проектно-кошторисну документацію, яка нині проходить експертизу.