003.jpg

У четвер, 6 квітня, заступник міського голови Олександр ЖУРБА провів особистий прийом громадян.

Цього дня до посадовця звернулося 11 городян. Переважна більшість звернень стосувалась ремонту покрівель у житлових будинках та ремонту прибудинкових територій.
Олександр Журба дав доручення керівнику департаменту інфраструктури розробити проектно-кошторисну документацію на ремонт покрівель та включити дані адреси до титульного списку капітального ремонту покрівель на 2017 рік. Окрім того, обслуговуючі організації цих будинків мають провести обстеження покрівель та надати відповідну інформацію до департаменту інфраструктури.

Просили сумчани і вирішити проблеми із ліфтами. Так, мешканка будинку № 2 по вул. Шевченка звернулася щодо проведення капітального ремонту підйомників у 6-му та 7-му під’їздах, а сумчанин, який мешкає у будинку № 2Б по вул. Шевченка прохав провести капітальний ремонт ліфту у 7-му під’їзді. Вирішенням цих питань, за дорученням заступника міського голови, також буде займатися департамент інфраструктури, керівник якого має зв’язатися із заявниками та надати консультацію щодо участі у програмі співфінансування 70/30.

Ще одна городянка прохала встановити автономне опалення в квартирі або проведення нарахування за опалення без врахування показників загальнобудинкового лічильника обліку тепла. Олександр Журба пояснив заявниці, що це питання буде розглядатися під час засідання комісії по відключенню від централізованого опалення.