004.jpg

Фракція «БПП «Солідарність» у міській раді отримає поповнення.

Сумська міська виборча комісія ухвалила рішення про визнання обраним депутатом міської ради наступного за черговістю кандидата у депутати від міської організації цієї політсили.

У порядку денному засідання комісії, яке відбулося 7 квітня, було лише одне питання: припинення повноважень депутата міської ради Ольги ВОЛОШИНОЇ та визнання обраним депутатом міської ради наступного за черговістю кандидата у депутати Сумської міської ради від Сумської міської організації Партії «блок Петра Порошенка «Солідарність».

Голова виборчої комісії Світлана РЕВЯКІНА ознайомила присутніх з рішеннями Сумської міської ради та розпорядженням міського голови про затвердження заступником міського голови та членом виконавчого комітету Сумської міської ради депутата Ольги Волошиної (фракція БПП «Солідарність»). Тим самим виникла підстава для дострокового припинення її депутатських повноважень.

Наступним за черговістю у виборчому списку політичної сили під №10 включено кандидата у депутати Олександра ПАНАСЮРУ. Разом з тим, на засіданні було оголошено про нотаріальну завірену заяву кандидата про його відмову від депутатського мандата. Через це було запропоновано визнати обраним наступним за черговістю (№ 11) кандидата у депутати Оксану МАЛЮК.

Тож після розгляду поданих документів міська виборча комісія постановила припинити достроково депутатські повноваження Ольги Волошиної та визнати обраним наступного за черговістю кандидата в депутати Сумської міської ради від Сумської міської організації Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Оксану Малюк та зареєструвати її обраним депутатом міської ради.

На найближчій сесії Сумської міської ради має бути оголошено цю постанову міської виборчої комісії та вручено посвідчення новообраному депутату міської ради.