004.jpg

23 березня у міського голови Олександра ЛИСЕНКА відбувся особистий прийом громадян.

Цього дня до керманича міста звернулись 11 сумчан. Більшість із них озвучили проблеми, вирішенням яких, за дорученням Олександр Лисенка, займатимуться департамент інфраструктури та управління капітального будівництва та дорожнього господарства.

Зокрема, директор департаменту інфраструктури Григорій ЯРЕМЕНКО має обов’язково включити в титульні списки робіт із капітального ремонту буд. № 1/1 по вул. Харківській (мережі гарячого водопостачання, системи опалення в 1-5 під’їздах, покрівля). Доручено керівнику цього структурного підрозділу взяти під особистий контроль і виконання термінового ремонту плит перекриття на даху житлового буд. № 5 по вул. Я. Мудрого.

Також міський голова дав доручення департаменту інфраструктури виділити кошти на проведення капітального ремонту покрівлі в I під’їзді буд. № 31 по вул. Ковпака. Підйомники в I та II під’їздах за цією ж адресою мають бути включені до титульного списку ремонту ліфтів.

Управління капітального будівництва та дорожнього господарства буде опрацьовувати питання включення до титульного списку з ремонту прибудинкових територій наступні адреси: вул. І. Сірка, 17 та пр-т М. Лушпи, 22.

Очільник міста зобов’язав профільний структурний підрозділ пройти грейдером біля житлового масиву «Університет» та підготувати пропозиції щодо будівництва ТП на цій території. Надійшло ще одне звернення, в якому заявник просив відділ транспорту, зв’язку та телекомунікаційних надати графік руху маршрутного таксі № 58 та № 8.

Вирішення всіх озвучених проблем міський голова триматиме на особистому контролі.