005.jpg

Робочий день у середу, 22 березня, міський голова Олександр ЛИСЕНКО розпочав із прийому громадян.

Однією з перших на зустріч із міським головою прийшла помічник голови будинкового комітету з буд. № 84 по вул. Робочій. Вона подякувала Олександрові Лисенку за те, що у підвалах їхнього будинку нарешті навели лад. Болюче для жильців питання заміни комунікацій, повідомила жінка, вирішилось лише після втручання міського голови.

«Нашому будинку 50 років. За цей час усі труби стали непридатними для використання, тож нам доводилось ледь не щодня викликати аварійну бригаду. І лише, коли ми звернулись по допомогу до Олександра Лисенка, були виділені кошти з міського бюджету, і проведені всі необхідні роботи», – розповіла сумчанка.

Від імені жителів будинку вона подякувала очільнику міста за добрі справи, які він та його команда роблять для блага сумчан, і побажала Олександрові Лисенку стійкості та терпіння у повсякденній діяльності на відповідальній посаді.

«Приємно дивує те, що такий короткий термін перебування на посаді міського голови Олександр Лисенко зробив так багато для містян. До нього жоден керівник міста не турбувався так за сумчан. Зрозуміло, що він не може зробити одразу все те, що не робилось 25 і більше років. Але за цей час уже відремонтовано дороги, школи, дитячі садки, лікарні, придбано нові тролейбуси та автобуси», – наголосила сумчанка.

Також вона відзначила те, що міський голова завжди відкритий для спілкування з громадянами і кожну проблему містян сприймає як особисту.