001.jpg

У вівторок, 28 лютого, відбувся особистий прийом громадян міським головою Олександром ЛИСЕНКОМ.

Того дня до очільника міста надійшло шість звернень. Усі – з прохання вирішити проблемні питання у житловому секторі.

Так, жителі буд. № 22 по вул. Харківській попросили міського голову посприяти в ремонті покрівлі. На це Олександр Лисенко доручив департаменту інфраструктури міста опрацювати дане питання та поінформувати мешканців про програму співфінансування 70/30.

На стан покрівлі над першим під’їздом поскаржились керманичу обласного центру й жителі буд. № 31 по вул. Ковпака. Також від представника цього будинку надійшло звернення щодо ремонтів пасажирського і вантажопасажирського ліфтів у першому та другому під’їздах. По першому питанню міський голова поклав на департамент інфраструктури завдання обов’язково врахувати виділення 60 тис. грн. на ремонт і внести даний об’єкт до титульного списку. По другому – опрацювати дане питання.

Питання відновлення роботи вантажопасажирського підйомника та налагодження безперебійної роботи пасажирського порушили перед Олександром Лисенком і жителі буд. № 6 по вул. Г. Кондратьєва. Міський голова доручив керівникові КП «Сумитеплоенергоцентраль» взяти дане питання під особистий контроль і вирішити дану проблему до 16 березня.

До департаменту інфраструктури міста та КП «Міськводоканал» скерував очільник міста питання від мешканців буд. № 11/1 по вул. О. Анішенка щодо передачі каналізаційної системи обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на баланс комунального підприємства.

За зверненням жителів буд. № 4а по вул. І. Сірка Олександр Лисенко доручив департаменту забезпечення ресурсних платежів з’ясувати законність встановлення спорудим між першим і другим цього будинку та взяти участь у суді з даного питання.

Одразу на два структурні підрозділи поклав міський голова виконання завдання з вирішення питання підтоплення вул. Дунайської та вул. Тихорецької, на що нарікали мешканці буд. № 26 вул. Дунайській. Управління капітального будівництва та дорожнього господарства має детально вивчити дане питання, а департамент інфраструктури міста до 31 квітня опрацювати питання розробки проекту гідробалансу міста.

Олександр Лисенко триматиме всі питання на особистому контролі.