0010.jpg

У четвер, 16 лютого, відбувся особистий прийом громадян заступником міського голови Олександром ЖУРБОЮ.

До заступника очільника міста, котрий опікується питаннями житлово-комунального господарства, надійшло шість звернень. Більшість стосувались негараздів із опаленням і гарячою водою. На це Олександрові Журбі поскаржились жителі буд. № 23 по вул. Ковпака (провести модернізацію мереж гарячого водопостачання та теплопостачання), буд. № 5 вул. Охтирській (забезпечити належну якість теплопостачання), буд. № 41 вул. Харківській (відновити роботу системи теплопостачання), буд. № 13а по вул. Металургів (замінити бойлер і труби гарячого водопостачання).

По першому зверненню профільний заступник очільника обласного центру доручив керівництву ТОВ «Сумитеплоенерго» замінити засувки і труби, по другому – тепловикам спільно з обслуговуючою організацією негайно вирішити питання, по третьому – надавачу послуги спільно з департаментом інфраструктури міста грунтовно вивчити ситуацію, по четвертому – департаменту інфраструктури міста розглянути можливість включення об’єкта до титульного списку у 2017 році і поінформувати запитувача.

Житель буд. № 30 по вул. Миру висловили Олександру Журбі незгода зі встановленням дров’яного котла у нежитловому приміщенні житлового будинку. Заступник міського голови дав завдання управлінню архітектури та містобудування, управлінню державного архітектурно-будівельного контролю, відділу екології, енергозбереження та розрахунків за енергоносії перевірити законність встановлення котла, зведення прибудови та з’ясувати обгрунтованість скарг на дим і чад.
Інспекція з благоустрою, відділ торгівлі, побуту та захисту прав споживачів мають розібратись зі складуванням підприємцем за даною адресою листви та руйнуванням огорожі.

Від жителя буд. № 7 по вул. Серпневій надійшло одразу два звернення. Він поскаржився заступнику очільника міста на неякісне виконання ремонту покрівлі та зливної каналізації і звернувся щодо демонтажу дитячого майданчика біля буд. № 4 по вул. Пушкіна. По обох питаннях доручено відповісти департаменту інфраструктури міста.