007.jpg

У четвер, 9 лютого, міський голова Олександр ЛИСЕНКО провів особистий прийом громадян.

Жителька буд. № 28 по вул. Г. Нарбута звернулась до очільника міста з проханням посприяти у знятті плати за послуги теплопостачання та проведенні перерахунку субсидії. На це Олександр Лисенко доручив начальнику правового управління Олегові ЧАЙЧЕНКУ ознайомитись зі справою та допомогти заявниці у складанні позову до суду.

Ще одне питання, з яким того дня сумчани звернулись до Олександра Лисенка, стосувалось надання матеріальної допомоги на лікування. Міський голова доручив директорці департаменту соціального захисту населення Тетяні МАСІК детально розібратись у ситуації.

Від жителів буд. № 140 по вул. Г. Кондратьєва надійшло одразу два прохання. Одне – щодо поліпшення житлових умов, інше – щодо капітального ремонту покрівлі. Перше міський голова спрямував до очільниці управління обліку, розподілу та приватизації житла Тетяни МИРОШНІЧЕНКО для опрацювання, друге – до керівника департаменту інфраструктури міста Григорія ЯРЕМЕНКА з тим, аби даний об’єкт включили до титульного списку, але попереднього провели додаткове обстеження.

Саме про виконання ремонтних робіт у будинках чи на прибудинкових територіях ішлось у більшості звернень, що містяни цього разу адресували міському голові.

Так, жителька буд. № 3 по вул. Металургів звернулась із проханням про капітальний ремонт мереж холодного та гарячого водопостачання, встановлення лічильника тепла, капітальний ремонт прибудинкової дороги. Перші два питання Олександр Лисенко направив для реагування до департаменту інфраструктури міста, третє – до управління капітального будівництва та дорожнього господарства з дорученням включити цей об’єкт до титульного списку.

Для вирішення до департаменту інфраструктури міста спрямував очільник обласного центру і питання технічного стану конструктивних елементів, проведення повторного обстеження будинку, недотримання умов оренди комунального приміщення в буд. № 5 по вул. Харківській.

Керівник КП «Сумитеплоенергоцентраль» Євген СКОРОБАГАТСЬКИЙ отримав від Олександра Лисенка завдання вирішити питання ремонту парапету та системи водовідведення, сходів до допоміжного приміщення (насосної), ремонту приямку, герметизації вводів інженерних мереж у буд № 5 по вул. О. Береста.

Цій же обслуговуючій організації міський голова доручив опрацювати і питання проведення ремонту покрівлі над квартирою заявниці у буд. №4 по вул. Козацький вал.