001.jpg

28 грудня відбулась робоча зустріч, на яку запрошували представників ЗМІ, які, на думку міського голови, поширюють неправдиву інформацію щодо закупівлі чотирьох нових автобусів КП «Електроавтотранс».

Запрошені не з’явились, натомість взяти участь виявили бажання представники ї міської ради, прокуратури, національної поліції та громадські активісти.

«Я запросив представників ЗМІ, які вчора поширили відверто неправдиву інформацію, на жаль, вони не з’явились. Зрозуміти їхню поведінку та мотивацію я не можу, тому сьогодні ми звернемось до прокуратури та національної поліції, щоб вони перевірили спочатку прозорість тендеру та закупівлі, а потім – факт наклепу, якщо він там є. Всі необхідні документи ми надамо», – зазначив міський голова Олександр ЛИСЕНКО.

Директор КП «Електроавтотранс» Віталій ОДНОРОГ повідомив: «Зазначені ЗМІ посилаються на слова громадських активістів, що говорять про «відкриті джерела інформації», з яких вони дізнались вартість автобусів, проте є ціна виробника, яку вказує завод. Звідки взялась інша «відкрита інформація» – не відомо».