002.jpg

Під час особистого прийому громадян першим заступником міського голови Володимиром ВОЙТЕНКОМ, який відбувся 1 листопада, городяни звернулися до посадовця зі своїми проблемами.

Найбільше містян турбували питання житлово-комунальної сфери.

Тому Володимир Войтенко дав доручення директору департаменту інфраструктури міста Григорію ЯРЕМЕНКУ опрацювати ряд озвучених сумчанами проблем. Серед таких: ремонт балкона над квартирою буд. № 68 по вул. Петропавлівській; ремонт цегляної огорожі, фасаду та покрівлі у буд. № 10 по вул. Троїцькій; проведення демонтажу або перенесення дитячого майданчика та ремонт прибудинкової дороги біля буд. № 7 по вул. Серпневій; проведення капітального ремонту буд. № 3 по вул. Харківській перед створенням ОСББ і ремонт прибудинкової території та дороги біля будинку.

Також даний структурний підрозділ разом із профільними управліннями, відділами, та комунальними підприємствами має вирішити питання ремонту тротуарів біля буд. № 15, № 17, № 19, № 21 по вул. Богуна та видалення на даній прибудинковій території аварійних дерев; проведення капітального ремонту буд. № 51 по вул. Робітничій; проведення капітального ремонту каналізаційної мережі в буд.№ 41 по вул. Інтернаціоналістів і підключення електроенергії до однієї з квартир; підтоплення підвального приміщення в буд. № 6 по вул. Виговського та відновити роботу ліфтів в буд. № 35 по вул. І Сірка.

Окрім того, Володимир Войтенко дав доручення директору КП «Міськводоканал» Анатолію САГАЧУ надати відповідь мешканцю буд. № 123, що по вул. Г. Кондратьєва, щодо законності проведення води в квартирах № 5 та № 6, а також відновити порушені об'єкти благоустрою. Управління «Інспекція з благоустрою міста Суми» має проконтролювати виконання останнього пункту та доповісти з даног питання.

Департаменту забезпечення ресурсних платежів, за дорученням першого заступника, необхідно вирішити такі проблемні питання сумчан: ліквідація перешкод при заїзді на територію садиби, яка належить заявникові, та щодо передачі житлового буд. № 5 по вул. Римського-Корсакова до комунальної власності.