007.jpg

Про те, як відділ транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг здійснював власні та делеговані повноваження органів виконавчої влади відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» під час апаратної наради доповів головний спеціаліст структурного підрозділу Микола ГІЦЕНКО.

За його словами, на виконання власних повноважень відділом було організовано виконання міської цільової (комплексної) Програми розвитку міського пасажирського транспорту м. Суми на 2016-2018, завдяки чому КП «Електроавтотранс» отримало з міського бюджету 13099,24 тис. грн.

Окрім того, відділ транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг готував зміни до цієї Програми, які були затверджені рішеннями № 317-МР, № 334-МР, № 445-МР, № 617-МР на сесіях міськради.

Також Микола Гіценко повідомив, що рішеннями виконавчого комітету № 332 «Про організацію перевезення пасажирів на постійних міських автобусних маршрутах м. Суми» затверджено маршрути руху автобусів, що здійснюють перевезення пасажирів на постійних міських автобусних маршрутах м. Суми та № 333 «Про організацію перевезення пасажирів тролейбусами на постійних міських маршрутах м. Суми КП СМР «Електроавтотранс» затверджено маршрути руху тролейбусів на постійних міських маршрутах м. Суми.

Що ж стосується делегованих повноважень, то в частині здійснення заходів щодо розвитку транспорту відділом підготовлено рішення виконавчого комітету № 281 «Про організацію проведення конкурсу з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в м. Суми», а в частині здійснення контролю за належним обслуговуванням населення підприємствами транспорту відділом було проведено 24 перевірки дотримання умов договорів про організацію перевезень пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в м. Суми , про що складено відповідні акти.

Підбиваючи підсумки, Микола Гіценко зазначив, що в цілому на виконання власних та делегованих повноважень за підсумками І півріччя 2016 року відділом було розглянуто: 168 звернень громадян; 45 запитів на інформацію; 20 запитів депутатів та 266 листів підприємств, установ, організацій.