007.jpg

11 липня заступник міського голови Олександр ЖУРБА зустрівся із містянами, які прохали посадовця допомогти у вирішенні особистих питань.

Найбільше звернень стосувалися житлово-комунальної сфери.

Тому, за дорученням Олександра Журби, департамент інфраструктури міста разом із іншим профільними структурним підрозділами міськради та обслуговуючими організаціями, повинен в найкоротші терміни опрацювати ряд питань, з яким звернулися сумчани.

А саме: вирішити питання щодо відновлення належного тиску гарячого та холодного водопостачання в житловому будинку по вул. Супруна,26; надати пояснення щодо використання коштів, виділених на капремонт плит перекриття на даху будинку по вул. Я. Мудрого, 5, а також включити до титульного списку роботи по посиленню плит перекриття на даху вказаного будинку; відновити роботу ліфту в будинку по вул. Харківській,31; розглянути можливість внесення дорожнього покриття біля будинку по вул. Троїцькій, 29, до титульного списку та опрацювати можливість облаштування контейнерного майданчика за вказаною адресою.

Окрім цього, слід терміново провести комісійне обстеження будинку по вул. Шишкарівській, 16 та включити його до титульного списку ремонтів, а також обстежити тут лінії електромереж. Провести капітальний ремонт внутрішньо будинкових інженерних мереж треба і у житловому будинку по проспекту Курському,39 та капітальний ремонт покрівлі будинку по вул. Горького,1.

Сумчанка, що мекає по вул. Г. Кондратьєва,38, звернулася щодо відновлення належного теплопостачання в квартирі в опалювальний сезон та провести ремонт 4-го підїзду в цьому будинку. Цим питанням, за дорученням заступника міського голови, будуть займатися заступник генерального директора ТОВ «Сумитеплоенерго» Надія ПОКУТНЯ та директор КП «Сумитеплоенергоцентраль» Євген СКОРОБАГАТСЬКИЙ. Разом із тим Надія Покутня та директор КП «Міськводоканал» Анатолій САГАЧ мають вирішити питання підтоплення підвального приміщення житлового будинку по вул. Г. Чибісова, 11/1.