001.jpg

В. о. міського голови Артем КОБЗАР провів особистий прийом громадян.

До посадовця звернулось четверо заявників.

Вони озвучили наступні питання: поліпшення умов проживання сім'ї заявника, який має статус учасника війни; поділу земельної ділянки; вжиття заходів щодо недопущення повного відключення електропостачання в гуртожитку № 14 по вул. Лесі Українки, зміни статусу гуртожитку на статус житлового будинку, надання можливості власникам приватизованих кімнат та квартир укладати договори про надання послуг з постачання та розподілу електричної енергії з надавачем цих послуг; сприяння у виділенні коштів на ремонт пошкодженої внаслідок ворожих обстрілів стіни у квартирі заявниці.

Щодо перших двох звернень Артем Кобзар надав роз'яснення під час особистого прийому.

Із заявником, який звертався стосовно зміни статусу гуртожитку по № 14 по вул. Лесі Українки, за дорученням в. о. міського голови має зустрітись начальник управління комунального майна Сергій ДМИТРЕНКО та більш детально роз'яснити всі деталі цієї процедури.

Також Артем Кобзар зобов'язав в. о. директора департаменту інфраструктури міста Євгена БРОВЕНКА виїхати за адресою, де мешкає заявниця щодо сприяння у виділенні коштів на ремонт стіни, пошкодженої внаслідок ворожих обстрілів, та особисто проінспектувати ситуацію.

Усі надані доручення в. о. міського голови триматиме на особистому контролі.