003.jpg

Начальник Сумської міської військової адміністрації Олексій ДРОЗДЕНКО провів особистий прийом громадян.

До нього надійшло чотири звернення. Один із заявників порушив питання дотримання Сумською міською радою Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії», а також фінансування шкільного громадського бюджету в 2024 році.

По першому Олексій Дрозденко доручив зібрати нараду за участі відповідних структурних підрозділів міської ради та експертів, які у 2022 році готували пропозиції міському голові щодо перейменування топонімів в Сумах, по другому – дав завдання управлінню суспільних комунікацій спільно з управлінням освіти і науки доопрацювати Положення про шкільний громадський бюджет і підготувати пропозиції щодо виділення коштів.

Також за підсумками прийому КП «Сумитеплоенергоцентраль» за дорученням Олексія Дрозденка має організувати роботу з проведення ремонту даху в буд. № 12 по вул. Перекопська.

З питання майбутнього гімназії № 1 та школи № 12 громадянам надали роз’яснення безпосередньо під час спілкування з начальником Сумської МВА.