003.jpg

Депутат Сумської міської ради Єфрем ЛАЗАРЕВ прозвітував про діяльність на користь громади у 2023 році.

Зокрема народний обранець доповів, що протягом року одним з головних напрямків його депутатської діяльності була підтримка українських воїнів.

Завдяки налагодженню співпраці із міжнародними партнерами вдалось передати 1060 пар нових професійних берців нашим військовикам.

Також Єфрем Лазарев передав місцевим добровольчим формуванням 350 аптечок, які слугували не лише для надання невідкладної допомоги захисникам, а й стали в пригоді цивільному населенню. Не припинялась робота щодо забезпечення військових харчами, автотранспортом, радіолокаційним обладнанням.

«Протягом 2023 року активно допомагав власними коштами та можливостями нашим захисникам. Підтримував і підтримую різні збори на потреби ЗСУ. Наступного року намагатимусь бути ще кориснішим нашій громаді та нашим воїнам! Переконаний, що тільки разом ми зможемо здолати ворога та відвоювати довгоочікувану Перемогу!» – зазначив депутат міської ради.

Окрім допомоги військовим депутат міської ради займався розв'язанням гуманітарних питань. Так, за підтримки Єфрема Лазарева до сумських лікарень та закладів соціальної сфери доставлялись засоби гігієни для дітей та дорослих, дитяче харчування, меблі та побутова техніка, генератор та канцелярія.

Отримували допомогу від народного обранця й окремі родини, які опинилися в складних життєвих обставинах, постраждалі від обстрілів та родини переселенців. Допомагав Єфрем Лазарев також організовувати відпочинок та дозвілля для дітей.

Безпосередньо під час діяльності на окрузі депутат провів 10 зустрічей із мешканцями. За звітний період за сприяння Єфрема Лазарева вирішено 25 питань, з якими звертались до нього виборці.

Під час засідання сесій міської ради усі запити озвучені депутатом були повністю підтримані іншими обранцями.