005.jpg

Начальник Сумської міської військової адміністрації Олексій ДРОЗДЕНКО провів черговий особистий прийом громадян.

Він розглянув п’ять звернень сумчан, два з яких стосувалися ліквідації наслідків ворожих ударів. Так, мешканці 3-го під’їзду будинку по вул. Петропавлівська, 81 порушили питання відновлення житла та висловили незгоду з відповідями на їх звернення, отримані раніше. Відповідну скаргу Олексій Дрозденко спрямував до правового управління для розгляду, водночас надавши йому та департаменту інфраструктури міста низку доручень щодо розв’язання порушених сумчанами по цьому об’єкту проблемних питань.

Також департамент інфраструктури міста, згідно з вказівкою Олексія Дрозденка, має допомогти сумчанину, для якого придбали модульний будинок замість зруйнованого вщент житла, підключити там електропостачання. Водночас КП «Шляхрембуд» – засипати ями на дорозі.

Також за підсумками прийому департаменту інфраструктури міста належить опрацювати можливість упорядкування дороги на вул. Урожайна, на стан якої начальнику Сумської міської ВА поскаржилися її мешканці.

Крім того, за підсумками особистого прийому, департамент забезпечення ресурсних платежів має повторно винести на розгляд депутатської комісії питання поділу земельної ділянки на вул. 1-ша Набережна річки Стрілка, а департамент соціального захисту населення – розв'язувати питання надання сумчанці матеріальної допомоги.