0010.jpg

На минулому тижні заступник міського голови Олександр ЖУРБА зустрівся із городянами, які звернулися до нього зі своїми проблемними питаннями.


Найбільше звернень надійшло щодо проведення капітальних ремонтів покрівель у житлових будинках по вул. Горького, вул. Г. Кондратьєва, вул. Бельгійській, вул. Супруна, вул. Першотравневій.

Олександр Журба дав доручення департаменту інфраструктури та відповідним обслуговуючим організаціям провести обстеження вказаних об’єктів та за необхідності включити їх до титульного списку.

Окрім того, одна із сумчанок звернулася до заступника міського голови щодо виплати заробітної плати працівникам КП «Сумижитло». За дорученням Олександра Журби департамент забезпечення ресурсних платежів та департамент інфраструктури мають знайти можливість виплати заробітну плату працівникам диспетчеризації КП «Сумижитло».

Мешканка проїзду Кузнечного попрохала встановити огорожу навколо автостанції та перенесення заїзду та виїзду на автостанцію розташованої за адресою: вул. Першотравнева, буд. 21/1.

Цим питанням буде займатися управління «Інспекція з благоустрою міста Суми». А от КП «Міськводоканал», за дорученням заступника міського голови, опрацьовуватиме збільшення норми споживання за холодне водопостачання на одну особу за відсутності гарячого водопостачання, а також щодо введення в складову тарифу на вивіз твердих побутових відходів заходів по захороненню та утилізації ТПВ. Стовно цих питань звернувся сумчанин. Який мешкає по вул. В. Черновола.

Опрацювання всіх питань, з якими звернулися містяни, Олександр Журба триматиме на особистому контролі.