0010.jpg

19 травня Олександр Лисенко вирішував питання сумчан. Цього дня до нього надійшло 15 звернень.
Здебільшого вони стосувалися житлово-комунального господарства.

Так, за допомогою у ремонті покрівель надійшло 4 запити від сумчан, які проживають по вул. Харківська №9 (доручено директору КП «Сумитеплоенергоцентраль» Євгену СКОРОБАГАТСЬКОМУ опрацювати питання відновлення даху за рахунок поточного ремонту), вул. Я. Мудрого №50 (доручено директору департаменту інфраструктури міста Григорію ЯРЕМЕНКУ віднайти можливість здійснити поточний ремонт), вул. Гагаріна №16 та вул. Г.Кондратьєва №35 (доручено опрацювати питання включення до титульного списку ремонтів).

Систему водовідведення просили полагодити жителі будинку по вул. М.Вовчок №15. Начальнику управління капітального будівництва та дорожнього господарства доручено опрацювати питання ремонту системи не лише в дворі заявників, а й прилеглих прибудинкових територій.

Один із заявників прохав надати матеріальну допомогу на лікування його дружини. Дане питання, за дорученням міського голови, опрацьовуватиме директор департаменту соціального захисту Тетяна МАСІК.

Зі скаргами на недотримання графіків руху маршрутних таксі у вечірній час в районі Луки та Баранівки звернулося ще дві жительки міста. Перевіряти перевізників будуть фахівці відділу транспортного зв’язку та телекомунікаційних послуг.

Допомоги міської влади просив заявник у ліквідації перешкод, які ускладнюють заїзд на територію його садиби. Опрацьовувати питання демонтажу незаконної некомерційної споруди будуть начальник управління «Інспекція з благоустрою міста» Руслан ГОЛОПЬОРОВ та начальник управління архітектури та містобудування Андрій КРИВЦОВ.

Ще одне звернення стосувалося ремонту ліфта у будинку по вул. Заливна, 19. Їм також буде опікуватися Григорій Яременко.

Що стосується інших звернень, необхідні роз’яснення Олександр Лисенко надав під час особистого прийому громадян.