001.jpg

Заступник міського голови Олександр ЖУРБА провів черговий особистий прийом громадян.

До посадовця надійшло одинадцять звернень.

Два звернення стосувались прочищення ливневої каналізації за адресами: вул. Г. Кондратьєва, 140 та вул. Герасима Кондратьєва, 4. У першому випадку доручення виконати негайну промивку системи водовідведення отримав в.о. директора департаменту інфраструктури міста Віктор ПАВЛЕНКО; в другому питання поставили на опрацювання.

Щодо решти звернень, то більшість теж направили на розгляд департаменту інфраструктури міста. Зокрема, за адресою: вул. Герасима Кондратьєва, 4 структурний підрозділ має перевірити законність створення ОСББ; на пр-ті Шевченка, 8 – негайно усунути недоліки після капітального ремонту покрівлі та викликати спеціалістів з техогляду до 15 листопада 2019 року; на вул. Металургів – розглянути можливість проведення ремонтну покрівлі у 2020 році; на вул. Петропавлівська, 103 – розглянути можливість проведення у 2020 році ремонту фасаду та покрівлі; на вул. Низівська, 23 – виїхати на місце разом із заявником, який живе за цією адресою, щоб опрацювати питання ремонту дороги та тротуару.

У свою чергу обслуговуюча організація ТОВ «КК Домком Суми» та КП «Міськводоканал» отримали доручення виконати гідроізоляцію колодязів теплотраси та каналізаційного колодязя, що знаходяться перед входом до під’їзду заявника, який мешкає за адресою: вул. Новомістенська, 35.

КП «Сумитеплоенергоцентраль» та департамент інфраструктури міста отримали від заступника міського голови завдання опрацювати з головою будинкового комітету питання ремонту входу до під’їзду в будинку за адресою: вул. Покровська, 25. Також департамент інфраструктури міста має виконати поточний ремонт будинку заявниці за адресою: пр-т Шевченка, 10.

Стосовно звернення вирішити питання енергозабезпечення території «Житловий масив «Університетський» на вул. Кондратьєва, 150 заявнику було надано роз’яснення під час особистого прийому. Також пояснили ситуацію і сумчанці, яка переймалась рухом автобуса № 26.