003.jpg

Відбулось чергове засідання постійної комісії з питань архітектури, містобудування, регулювання земельних відносин, природокористування та екології.

Порядок денний засідання містив 68 питань.

Основну увагу депутати приділили питанням учасників АТО, надання громадянам земельних ділянок, які перебувають у них у користуванні.
Так, комісія одноголосно підтримала питання надання ряду земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель житлової та громадської забудови Сумської міської ради, затвердила проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надала у власність земельну ділянку за адресою: м. Суми, Автокооператив «Харківський», ділянка 28, площа 0,0029 га. (категорія та функціональне призначення земельної ділянки: землі житлової та громадської забудови для будівництва індивідуальних гаражів, затвердила проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надала у власність земельну ділянку за адресою: м. Суми, Сумська міська громадська організація садівниче товариство «Цукровик», ділянка № 102, площею 0,0411 га (для індивідуального садівництва), затвердила проєкти землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для індивідуального садівництва, для ІЖБ.

Депутати одноголосно підтримали питання відмови у наданні дозволу на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у зв'язку з невідповідністю місця розташування земельних ділянок містобудівній документації.

Також постійна комісія розглянула питання оренди земельних ділянок юридичними особами, фізичним особами-підприємцями.