0012.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО провів черговий особистий прийом громадян.

До посадовця надійшло вісім звернень.

Те з них, що стосувалось питання виділення земельної ділянки для будівництва багатоквартирного будинку для учасників бойових дій в Афганістані, очільник міста спрямував для надання відповіді до департаменту забезпечення ресурсних платежів.

Прохання про створення комісії з обстеження буд. № 165/13 по вул. Г. Кондратьєва міський голова направив до департаменту інфраструктури міста, аби там здійснили заходи з проведення загальних зборів мешканців. Цьому структурному підрозділу Олександр Лисенко доручив також проконтролювати виконання робіт із ремонту фасаду та оголовок вентиляційної системи на даху буд. № 23/2 по вул. Горького, а також виконання робіт з обстеження системи теплопостачання та проведення, в разі потреби, ремонту в одній із квартир у буд. № 13 по вул. Богуна.

Управлінню капітального будівництва та дорожнього господарства міський голова надав доручення включити до титульного списку капітального ремонту прибудинкових територій у 2020 році буд. № 3 по вул. О. Аніщенка, і пообіцяв, що роботи будуть виконані до 1 липня, та буд. № 68 по вул. Ярослава Мудрого. У відповідь на скаргу мешканки останнього на незадовільну роботу кафе «Easy» очільник міста доручив відділу торгівлі, побуту та захисту прав споживачів опрацювати дане питання, а відділу з питань взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи – забезпечити реагування на порушення громадського порядку.

Звернення щодо підписання проєкту благоустрою ділянки біля буд. № 13 по вул. Репіна, керманич міста направив до Управління «Інспекція з благоустрою міста Суми» та управління архітектури та містобудування для надання роз’яснень, а також департаменту інфраструктури міста ¬ для опрацювання можливості проведення благоустрою.

Заявнику, котрий прийшов до Олександра Лисенка з питанням проведення капітального ремонту дороги в районі буд. № 6 і № 8 та буд. № 37 по вул. Нижньосироватська, міський голова та відповідні структури надали інформацію безпосередньо під час прийому.