005.jpg

Заступник міського голови Олександр ЖУРБА провів черговий особистий прийом громадян.

Звернення, що надійшли до посадовця, стосувались переважно проблем у тих чи інших будинках. Ретельно з’ясувавши суть кожного з порушених питань, заступник міського голови спрямував їх до відповідних структур для вирішення.

По питаннях відлову бродячих собак у районі школи № 22 та ненадання обслуговуючою організацією мешканцям буд. № 20 по вул. Генерала Чибісова послуги, що закладена в тариф, Олександр Журба доручив вжити необхідних заходів департаменту інфраструктури міста та КП «Центр догляду за тваринами».

До департаменту інфраструктури міста направив Олександр Журба для відповідного реагування й питання капітального ремонту системи опалення в буд. № 7 по вул. Харківська, де створено ОСББ, ремонту електромережі комунального освітлення в буд. № 12 по вул. Харківська, ремонту покрівель у буд. № 21/1 по вул. Охтирська та в буд. № 10 по вул. Інтернаціоналістів. ТОВ «КК «Сумитехнобудсервіс» отримало від посадовця завдання провести в буд. № 10 по вул. Інтернаціоналістів дезинфекцію технічного поверху.