0010.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО провів особистий прийом громадян.

До очільника Сум звернулись 10 заявників.

Більшість прохали допомоги у вирішенні питань житлово-комунального характеру.

Так, Олександр Лисенко доручив своєму профільному заступнику Олександру ЖУРБІ та в. о. директора департаменту інфраструктури міста Віктору ПАВЛЕНКУ включити до титульного списку ремонту покрівель капітальний ремонт покрівлі будинку по вул. З. Космодем’янської, 6; провести обстеження дороги по вул. Павлова та надати пропозиції щодо виконання там ремонтних робіт в цьому році; включити до плану на наступний рік ремонт доріг по вул. Борова та вул. Глінки; включити до титульного списку на наступний рік ремонт прибудинкової території та ремонт підпірної стіни по вул. вул. Нижньохолодногірська, 10; врахувати пропозицію з капітального ремонту ліфтів у 2020 році у II та III під’їздах будинку по вул. Лермонтова, 1; опрацювати питання ремонту водостічної системи в будинку по вул. Гамалія, 17/1.

Окрім того міський голова зобов’язав: начальника відділу торгівлі, побуту та захисту прав споживачів Олега ДУБИЦЬКОГО надати пропозиції щодо вирішення проблеми дотримання Правил додержання тиші в місті Суми в районах багатоквартирної забудови; начальник правового управління Олега ЧАЙЧЕНКА – опрацювати питання повернення власнику демонтованої тимчасової споруди, що знаходилась на пр-ту М. Лушпи, 11.

Ще один заявник, який звертався щодо надання допомоги у забезпеченні житлом у зв’язку із інвалідністю дитини, отримав роз’яснення безпосередньо під час особистого прийому.