006.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО провів особистий прийом громадян.

До очільника Сум зі своїми проблемами звернулись дев’ять заявників.

Більшість звернень стосувались проблем, вирішенням яких, за дорученням Олександра Лисенка, займатимуться у департаменті інфраструктури міста.

Так, міський голова доручив керівнику цього структурного підрозділу Едуарду ВЕЛИТЧЕНКУ опрацювати питання проведення ремонту покрівлі у будинку по пр-ту Курський, 8/6; каналізаційної мережі в будинку по вул. Інтернаціоналістів, 41; мереж тепло- та водопостачання, а також водовідведення у будинку по вул. Охтирська, 19/3; капітального ремонту покрівлі у будинку по пров. З. Красовицького; відновлення гарячого водопостачання у будинку по вул. Горького, 40; проведення ремонту у будинку по вул. Садова, 33.

Отримали завдання від міського голови і його заступники. Ольга ВОЛОШИНА повинна організувати зустріч з підприємцями та керівництвом підприємства Сумської облспоживспілки «Центральний ринок м. Суми», аби опрацювати питання проведення торгівлі посадковим матеріалом. Олександра ЖУРБУ спільно з директором департаменту інфраструктури міста Олександр Лисенко зобов’язав вирішити питання проведення ремонту дороги та тротуару по вул. 1-ша Оболонська.